Conferencias y Congresos - 2015
-
Characterization and variability of fatty acid composition of lamb commercialized in northern Spain: Emphasis on trans-18:1 and CLA content and profile
Poster
Bravo-Lamas L; Barrón LJR; Etaio I; Kramer JKG; Aldai N
61st International Congress of Meat Science and Technology
Clermont-Ferrand -
Characterization of retail horse-meat in northern Spain: Chemical composition and fatty acid profile
Poster
Belaunzaran X; Lavín P; Mantecón AR; Kramer JKG; Aldai N
61st International Congress of Meat Science and Technology
Clermont-Ferrand (Francia) -
Fat composition of youthful and mature beef in northern Spain
Poster
Aurtenetxe M; Bravo-Lamas L; Belaunzaran X; Gamarra D; Barrón LJR
61st International Congress of Meat Science and Technology
Clermont-Ferrand (Francia) -
Effect of cottonseed with or without vitamin E and length of finishing in Nellore beef catttle: Fatty acid composition of meat
Poster
Ferrinho AM; Bravo-Lamas L; Mueller LF; Kramer JKG; Barrón LJR; Baldi F; Aldai N; Pereira ASC
61st International Congress of Meat Science and Technology
Clermont-Ferrand (Francia) -
Relationship between gene expression of stearoyl-CoA desaturases (SCD1 & SCD5) and the fatty acid profile in adipose tissue of cattle breeds in the Basque region
Poster
Gamarra D; Arakawa A; Aldai N; López-Oceja A; de Pancorbo MM; Taniguchi M
61st International Congress of Meat Science and Technology
Clermont-Ferrand (Francia) -
Caracterización de la carne de caballo comercializada en el norte de España: composición química y perfil de ácidos grasos
Poster
Belaunzaran X; Lavín P, Mantecón AR; Kramer JKG; Aldai N
XXIV Congreso de la Asociación Latinoamericana de Producción Animal y XL Congreso de la Sociedad Chilena de Producción Animal (SOCHIPA)
Puerto Varas (Chile) -
Caracterización y variabilidad de la composición de ácidos grasos del cordero comercializado en el norte de España: énfasis en el perfil de los trans-18:1 y CLA
Poster
Bravo-Lamas L; Barrón LJR; Morales; Etaio I; kramer JKG; Aldai N
XXIV Congreso de la Asociación Latinoamericana de Producción Animal y XL Congreso de la Sociedad Chilena de Producción Animal (SOCHIPA)
Puerto Varas (Chile) -
Comparación del perfil de ácidos grasos de la carne de vacuno joven frente a la carne de vacuno mayor en el norte de España
Poster
Aurtenetxe M; Bravo-Lamas L; Belaunzaran X; Gamarra D; Barrón LJR; Kramer JKG; Aldai N
XXIV Congreso de la Asociación Latinoamericana de Producción Animal y XL Congreso de la Sociedad Chilena de Producción Animal (SOCHIPA)
Puerto Varas (Chile) -
Relación entre la expresión génica de las estearoil-CoA desaturasas (SCD1 y SCD5) y el perfil de ácidos grasos del tejido adiposo en razas de vacuno del País Vasco
Poster
Gamarra D; Arakawa A; Aldai N; López-Oceja A; de Pancorbo MM; Taniguchi M
XXIV Congreso de la Asociación Latinoamericana de Producción Animal y XL Congreso de la Sociedad Chilena de Producción Animal (SOCHIPA)
Puerto Varas (Chile) -
Ácidos grasos trans en la carne de rumiantes: Efecto sobre la calidad nutricional
Presentación oral
Aldai N
XXIV Congreso de la Asociación Latinoamericana de Producción Animal y XL Congreso de la Sociedad Chilena de Producción Animal (SOCHIPA)
Puerto Varas (Chile) -
Authenticity of dairy products from mountain grazing sheep
Presentación oral
Barrón LJR; Valdivielso I; Bustamante MA; Ruiz de Gordoa JC; de Renobales M
7th IDF International Symposium on Sheep Goat and other non-Cow Milk
Limassol (Chipre) -
Changes in the compositions of total fatty acids, tocopherols and retinoids and cholesterol concentration in milk from rapeseed oilcake fed sheep
Presentación oral
Bustamante MA; Albisu M; Valdivielso I; Amores G; Zabaleta L; Ruiz de Gordoa JC; Pérez. Elortondo FJ; Virto M; Arránz J; Barrón LJR; de Renobales M; Mandaluniz N; Nájera AI
7th IDF International Symposium on Sheep Goat and other non-Cow Milk
Limassol (Chipre) -
Total antioxidant capacity of the soluble fraction of sheep, goat and cow´s milk
Poster
Ruiz de Gordoa JC; Bustamante MA; Valdivielso I; de Renobales M; Amores G; Nájera AI, Barrón LJR
7th IDF International Symposium on Sheep Goat and other non-Cow Milk
Limassol (Chipre) -
Biomarkers for dairy food intake- Analysis of individual lipid classes or total lipids in plasma?
Poster
Berriozabalgoitia A; Virto M; Ruiz de Gordoa JC; Barrón LJR; de Renobales M
7th IDF International Symposium on Sheep Goat and other non-Cow Milk
Limassol (Chipre) -
Volatile profile in ewe´s raw milk cheeses with flavor defects
Poster
Zabaleta L; Barrón LJR; Albisu M
7th IDF International Symposium on Sheep Goat and other non-Cow Milk
Limassol (Chipre) -
¿Es diferente el cordero comercializado como lechal? Estudio sensorial de muestras de la CAPV y Navarra
Poster
Etaio I; Naes T; Bravo-Lamas L; Belaunzarán X; Pérez-Elortondo FJ; Aldai N
I Congreso de la Asociación Española de Profesionales de Análisis Sensorial (AEPAS)
Ciudad Real (España) -
¿La aceptabilidad determina la calidad sensorial percibida por los consumidores? Estudio europeo con quesos con DOP y sin DOP
Poster
Ojeda M; Etaio I; Valentin D; Dacremont C; Zannoni M; Tupasela T; Lilleberg L; Pérez-Elortondo FJ
I Congreso de la Asociación Española de Profesionales de Análisis Sensorial (AEPAS)
Ciudad Real (España) -
Does consumers´ liking for a PDO cheese fit with sensory quality scores assessed by a trained panel?
Poster
Ojeda M; Etaio I; Guerrrero L; Gil MPF; Pérez-Elortondo FJ
11th Pangborn Sensory Science Symposium
Gothenburg (Suecia) -
First results survey methods and accreditation (Spain)
Presentación oral
Pérez-Elortondo FJ
European Sensory Science Society (Working Group PDO)
Roma (Italia) -
Efecto del genotipo de la calidad nutricional de la carne de terneros producidos en el Valle del Nansa (Cantabria)
Presentación oral
Aldai N; Lavín P; Jaroso R; Sánchez-Briñas B; Mantecón AR
XVI Jornadas sobre Producción Animal (AIDA)
Zaragoza (España) -
Caracterización de la carne de caballo: Composición química y perfil de ácidos grasos
Presentación oral
Belaunzarán X; Lavín P; Mantecón AR; Aldai N
XVI Jornadas sobre Producción Animal (AIDA)
Zaragoza (España) -
Perfil de ácidos grasos de la carne de cordero comercializada en la CAPV y Navarra
Presentación oral
Bravo-Lamas L; Barrón LJR; Etaio I; Aldai N
XVI Jornadas sobre Producción Animal (AIDA)
Zaragoza (España)