HBP PIE 24- 44

Desarrollo progresivo de Competencias Transversales en el grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos

HBP PIE i3lab 24- 44

Partaideak

María Angeles Bustamante Gallego (Koordinatzailea) marian.bustamante@ehu.eus

Denboraldia: 2024-2025

Erakunde finantzatzailea: (Graduaren eta Hezkuntza Berrikuntzaren arloko errektoreordetza, UPV/EHU) 

  • Prototipo: LORATU
  • GIH:
    • 3. Osasuna eta ongizatea
    • 4. Kalitatezko hezkuntza
    • 6. Ur garbia eta saneamendua
    • 9. Industria, berrikuntza eta azpiegitura
    • 12. Ekoizpen eta kontsumo arduratsua
  • Zeharkako Gaitasunak: 
    • 1. (AA) Autonomia eta Autoerregulazioa
    • 2. (GK) Gizarte Konpromisoa
    • 3. (KO) Komunikazioa eta Eleaniztasuna
    • 4. (EE) Etika eta Erantzukizun Profesionala
    • 5. (IF) Informazioaren Kudeaketa eta Herritartasun Digitala
    • 7. (PK) Pentsamendu Kritikoa
    • 8. (TL) Talde lana
  • Metodologiak:
    • PBL Problemetan oinarritutako Ikaskuntza
    • PjBL Proiektuetan oinarritutako ikaskuntza
    • CM Kasuren Metodoa

Zenbatekoa guztira: 2.550 €

Ikastegia:  Farmatzia Fakultatea