1. Gluteneko neurketa kuantitatiboa bi eremuetan:
Elikagaietan (elikagai hidrolizatuak izan ezik),gehigarrietan eta parafarmaziako produktuetan.
Elikagai hidrolizatuetan eta hartzituetan (garagardoak, almidoiak, etc).
- ENACek bi eremuetan akreditatu du laborategia. Ikusi eranskin teknikoa.
- CONTROLADO POR FACE bermatutako markak laborategia baimendu du.
2. Diagnostikoa, Aholkularitza eta Heziketa elikagaien industriari gluten gabeko elikagaiak egiteko.
3. Ikerkuntza:
a. Gluten detekziorako metodo osagarri eta baiezkorren garapena: ELISA lehiakorra eta ADN-n oinarritutako teknikak.
b. Populazio zeliakoaren bizi-kalitatea:Ohitura dietetikoen ikerketa eta ebaluazio nutrizionala
c. Gaixo zeliakoen hezkuntza nutrizionala, bai modu pertsonalean bai giden bitartez.