SALA DE EVALUACIÓN SENSORIAL CON CABINAS INDIVIDUALES Y ZONA DE PREPARACIÓN Y DISTRIBUCIÓN DE MUESTRASGALERIA-IMAGENES
Argazkien galeria
Irudi galeria
-
Ardi latxa -
Arabako Errioxako mahastia -
Añanako gatz harana -
Tomate lagina -
Babarrun barietateak -
Arabako mendialdeko sagar-madaria -
Gazten hartzea, era anonimoan kodifikatuta, zentzumenen bidezko analisia egin baino lehen -
Hotz-ganberan bildutako ardo-laginak -
Tomate zatiak ebaluatzaileei banatzeko prest -
Ogi zatiak ebaluatzaileei banatzeko prest -
Ardo-laginak banatzeko eta jasotzeko gurdia -
Gazta zati baten temperatura-kontrola analisi sentsorialean -
Analisi sentsorialean ebaluatuko diren gazta zatiak lortzeko abiapuntua: gazta-xafla -
Porciones de queso para la realización de la evaluación olfato-gustativa y de textura -
Medio queso para evaluar su apariencia -
Talde-argazkia -
Erreferentzia sentsorialak prestatzeko mikropipeta -
Ardo-ebaluatzaileen entrenamendu-saioa -
Ebaluatzaileen entrenamendu saioa -
Ebaluatzaileen entrenamendu saioa -
Ebaluatzaileen entrenamendu saioa -
Zentzumenen bidezko ebaluaziorako gela: banako kabinak eta laginak prestatzeko eta banatzeko gunea -
Zentzumenen bidezko ebaluaziorako gela: banako kabinak eta laginak prestatzeko eta banatzeko gunea -
Ardoaren kolorea ebaluazioa (intentsitatea eta ñabardura) -
Zentzumenen bidezko ebaluazio deskribatzailerako fitxa pantailan -
Kalitate sentsorialaren ebaluaziorako fitxa paperean -
Ardoaren itxuraren ebaluazioa zentzumenen bidezko ebaluaziorako gelaren kabina batean -
Haragiaren zentzumenen bidezko ebaluazioa zentzumenen bidezko ebaluaziorako gelaren kabinetan -
Zentzumenen bidezko ebaluazioa zentzumenen bidezko ebaluaziorako gelaren kabinetan -
Tomate lagin baten itxuraren zentzumenen bidezko ebaluazioa pantailan -
Olioaren usain-zaporearen ebaluazioa zentzumenen bidezko ebaluaziorako gelaren kabinan -
Olioaren itxuraren ebaluazioa zentzumenen bidezko ebaluaziorako gelaren kabinan -
Ogiaren zentzumenaren bidezko ebaluazioa zentzumenen bidezko ebaluaziorako gelan -
Sektoreari zuzendutako jardunaldia -
Ficha y material de referencia para el entrenamiento en evaluación sensorial descriptiva de agua de consumo -
Evaluación sensorial de agua de consumo en cabina normalizada