CONFERENCIAS-CONGRESOS-2021

Hitzaldiak eta kongresuak - 2021

  • High-throughput sequencing for characterization of microbial shifts throughout production and ripening of Idiazabal (ewe’s raw milk) cheese
    Santamarina-García, G., Hernández, I., Amores, G., Virto, M.
    Poster
    International Dairy Federation- Cheese Science and Technology Symposium
    On-line kongresua
  • A methodology to choose a reference water to carry out sensory quality control of tap water
    Aldazabal, G.F., Etaio, I., Ojeda, M., Fernández-Gil, M.P., Ceregido, A., Pérez-Elortondo, F.J.
    Poster
    14th Pangborn Sensory Science Symposium
    On-line kongresua
  • Sensory Procedure to Characterize Rioja Alavesa white wines
    Marín Jiménez, B., Etaio, I., Rivera Ramos, W.A., Pérez Elortondo, F.J.
    Poster
    14th Pangborn Sensory Science Symposium
    On-line kongresua
  • The digestion of galactolipids and its ubiquitous function in Nature for the uptake of the essential α-linolenic acid
    Sahaka M; Amara S; Wattanakul J; Gedi MA; Aldai N; Parsiegla G; Lecomte J; Christeller JT; Gray D; Gontero B; Villeneuve P; Carrière F.
    Ahozko komunikazioa
    16th GERLI Lipidomics Meeting
    Bordeaux (Francia)
  • Estudio de la maduración de la carne de potro mediante el análisis proteómico de la fracción miofibrilar
    Beldarrain LR; Sentandreu E; Aldai N; Sentandreu MA
    Ahozko komunikazioa
    XIX Jornadas sobre Producción Animal
    On-line kongresua
  • Why European guidelines to sensory analysis for PDOs?
    Zannoni, M., Pérez-Elortondo, F.J.
    Hitzaldi gonbidatua
    European Sensory Science Society - PDO Working Group Webinar
    On-line kongresua
  • Estudio de la microbiota del queso Idiazabal por técnicas de metagenómica. Influencia del tiempo de curado y de los sistemas de manejo en pastoreo de ovinos
    Santamarina-García, G., Hernández, I., Amores, G., Virto M.
    Poster
    1er Congreso Anual de Estudiantes de Doctorado de la Universidad Miguel Hernández
    On-line kongresua
  • Ontze denborak zaldi-haragian duen eragina: kontsumitzailearen iritzia
    Beldarrain L.R., Etaio I., Barron L.J.R., Insausti K., Aldai N.
    Poster
    Ikergazte Nazioarteko Ikerketa Euskaraz. Udako Euskal Unibertsitatea
    Vitoria-Gasteiz (España)
  • Maneiu estentsibopean ekoiztutako behor esnea abeltzaintza-dibertsifikazio moduan: Esnearen kalitatearen azterketa
    Blanco-Doval A., Bustamante MA., Barron L.J.R., Aldai N.
    Ahozko komunikazioa
    Ikergazte Nazioarteko Ikerketa Euskaraz. Udako Euskal Unibertsitatea
    Vitoria-Gasteiz (España)
  • Idiazabal gaztaren ikerketa metagenomikoa: gaztagilearen eta heltze denboraren eragina mikrobiotan
    Santamarina-García G., Hernández I., Amores G., Virto M.
    Ahozko komunikazioa
    Ikergazte Nazioarteko Ikerketa Euskaraz. Udako Euskal Unibertsitatea
    Vitoria-Gasteiz (España)
  • Método de evaluación de la calidad sensorial del vino blanco joven DOP Bizkaiko txakolina
    F.J. Pérez-Elortondo, F.J., Fernández-Gil, M.P.
    Formación de evaluadores sensoriales de Comité de Cata DOP Bizkaiko txakolina
    Mendibile (España)
  • Formación en la evaluación sensorial del queso DOP Idiazabal
    Pérez-Elortondo, F.J., Ojeda, M. 
    Hitzaldi gonbidatua
    Cursos de formación de la Asociación Artzai-Gazta
    Idiazabal (España)