High-throughput sequencing for characterization of microbial shifts throughout production and ripening of Idiazabal (ewe’s raw milk) cheese
Santamarina-García, G., Hernández, I., Amores, G., Virto, M.
Poster
International Dairy Federation- Cheese Science and Technology Symposium
On-line kongresua
A methodology to choose a reference water to carry out sensory quality control of tap water
Aldazabal, G.F., Etaio, I., Ojeda, M., Fernández-Gil, M.P., Ceregido, A., Pérez-Elortondo, F.J.
Poster
14th Pangborn Sensory Science Symposium
On-line kongresua
Sensory Procedure to Characterize Rioja Alavesa white wines
Marín Jiménez, B., Etaio, I., Rivera Ramos, W.A., Pérez Elortondo, F.J.
Poster
14th Pangborn Sensory Science Symposium
On-line kongresua
The digestion of galactolipids and its ubiquitous function in Nature for the uptake of the essential α-linolenic acid
Sahaka M; Amara S; Wattanakul J; Gedi MA; Aldai N; Parsiegla G; Lecomte J; Christeller JT; Gray D; Gontero B; Villeneuve P; Carrière F.
Ahozko komunikazioa
16th GERLI Lipidomics Meeting
Bordeaux (Francia)
Estudio de la maduración de la carne de potro mediante el análisis proteómico de la fracción miofibrilar
Beldarrain LR; Sentandreu E; Aldai N; Sentandreu MA
Ahozko komunikazioa
XIX Jornadas sobre Producción Animal
On-line kongresua
Why European guidelines to sensory analysis for PDOs?
Zannoni, M., Pérez-Elortondo, F.J.
Hitzaldi gonbidatua
European Sensory Science Society - PDO Working Group Webinar
On-line kongresua
Estudio de la microbiota del queso Idiazabal por técnicas de metagenómica. Influencia del tiempo de curado y de los sistemas de manejo en pastoreo de ovinos
Santamarina-García, G., Hernández, I., Amores, G., Virto M.
Poster
1er Congreso Anual de Estudiantes de Doctorado de la Universidad Miguel Hernández
On-line kongresua
Ontze denborak zaldi-haragian duen eragina: kontsumitzailearen iritzia
Beldarrain L.R., Etaio I., Barron L.J.R., Insausti K., Aldai N.
Poster
Ikergazte Nazioarteko Ikerketa Euskaraz. Udako Euskal Unibertsitatea
Vitoria-Gasteiz (España)
Maneiu estentsibopean ekoiztutako behor esnea abeltzaintza-dibertsifikazio moduan: Esnearen kalitatearen azterketa
Blanco-Doval A., Bustamante MA., Barron L.J.R., Aldai N.
Ahozko komunikazioa
Ikergazte Nazioarteko Ikerketa Euskaraz. Udako Euskal Unibertsitatea
Vitoria-Gasteiz (España)
Idiazabal gaztaren ikerketa metagenomikoa: gaztagilearen eta heltze denboraren eragina mikrobiotan
Santamarina-García G., Hernández I., Amores G., Virto M.
Ahozko komunikazioa
Ikergazte Nazioarteko Ikerketa Euskaraz. Udako Euskal Unibertsitatea
Vitoria-Gasteiz (España)
Método de evaluación de la calidad sensorial del vino blanco joven DOP Bizkaiko txakolina
F.J. Pérez-Elortondo, F.J., Fernández-Gil, M.P.
Formación de evaluadores sensoriales de Comité de Cata DOP Bizkaiko txakolina
Mendibile (España)
Formación en la evaluación sensorial del queso DOP Idiazabal
Pérez-Elortondo, F.J., Ojeda, M.
Hitzaldi gonbidatua
Cursos de formación de la Asociación Artzai-Gazta
Idiazabal (España)