Feasibility of visible-near infrared reflectance (Vis-NIR) spectroscopy to authenticate commercial meat marketed as steer beef
Moran L; Barron JLR; Aldai N; Moloney AP.
Poster
71st Annual Meeting of the European Federation of Animal Science
Porto (Portugal)
Effect of ageing time on consumer preference, sensory in-mouth description and texture of horse meat
Beldarrain LR; Etaio I; Morán L; Sentandreu MA; Insausti K; Barron JLR; Aldai N.
Ahozko komunikazioa
71st Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. Book of Abstracts No. 26
Porto (Portugal)
Impact of animal handling on the stress status of RubiaGallega beef cattle: study of apoptosis
Fuente-García C; Aldai N; Sentandreu E; Franco D; Sentandreu MA.
Ahozko komunikazioa
71st Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. Book of Abstracts No. 26
Porto (Portugal)
Extensive equid milk as an alternative and sustainable dairy product
Blanco-Doval A; Díez-Ramos M; Morán L; Barron LJR; Aldai N.
Poster
71st Annual Meeting of the European Federation of Animal Science.
Porto (Portugal)
Guideline for sensory control of PDO foods and wines
Pérez-Elortondo FJ; Zannoni M
Poster
Eurosense 2020. 9th European Conference on Sensory and Consumer Research
Rotterdam (Países Bajos)
Alimentos: un eslabón más en la cadena de transmisión de residuos de antibióticos y genes de resistencia
Virto M
Cursos de Verano de la UPV/EHU. Resistencia a antibióticos. Una visión One Health: personas y animales sanos y medio ambiente más seguro
Hitzaldi gonbidatua
Bilbao (España)
Cultivos iniciadores, ¿cómo influyen en el queso Idiazabal? Más allá de la metagenómica
Hernández I.
Hitzaldi gonbidatua
Cursos de Formación de la Asociación Artzai-Gazta
Vitoria-Gasteiz (España)
Envasado de quesos
Nájera A.I.
Hitzaldi gonbidatua
Jornadas Técnicas para Queserías (INTIA)
Villaba (España)
Envasado de queso curado
Nájera A.I.
Hitzaldi gonbidatua
Cursos de Formación de la Asociación Artzai-Gazta
Vitoria-Gasteiz (España)