Programa
Eskola orduak toggle-navigation
Ibilbideak toggle-navigation
- Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa ( Kredituak : 20 ECTS )
- Segurtasun Kimikoaren Balioespen, Kontrol eta Gestioa ( Kredituak : 20 ECTS )
- Segurtasun Mikrobiologikoaren Balioespen, Kontrol eta Gestioa ( Kredituak : 20 ECTS )
- Kalitate eta Berrikuntza ( Kredituak : 20 ECTS )
Programa toggle-navigation
Hautazko gaiak
Gaia | Hizkuntzak | ECTS Kredituak | Espezialitateak / curriculum-ibilbideak | Eskolak emateko egoitza | Modalitatea |
---|---|---|---|---|---|
Elikagaietako pestiziden hondarrak | Gaztelania | 4.5 | Segurtasun Kimikoaren Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Ardoaren kalitate-parametroak eta europar arauak | Gaztelania | 3 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Edari ez alkoholikoak: Zukuak, nektarrak eta edari freskagarriak | Gaztelania | 3 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Erlategiko elikagaien azterketa bromatologikoa | Gaztelania | 3 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Haragi-sektorearen segurtasun eta trazabilitatea | Gaztelania | 3.5 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Kalitatezko lehenengo oliba-olioa | Gaztelania | 3 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Bietakoa |
Elikagai transgenikoak | Gaztelania | 4.5 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Bietakoa |
Baliospen sentsoriala eta testura-analisia: Elikadura kalitatean aplikatzea | Gaztelania | 6 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Elikagaiak kontserbatu eta ontziratzeko teknologia berrienak eta segurtasun eta kalitatean duten eragina | Gaztelania | 3 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Osagai eta elikagai funtzionalak | Gaztelania | 4 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Osagaien arteko elkarreraginak. Ondorioak elikagaien kalitatean | Gaztelania | 3 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Arrisku eta kontrol-gune kritikoen analisiaren aurrerapenak | Gaztelania | 4.5 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Elikadur industriaren efluentee tratamendu | Gaztelania | 3 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Elikadura kalitatea eta segurtasunerako kontroletarako estatistika-teknika aurreratuak | Gaztelania | 4.5 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Bereizteko teknika aurreratuak elikagaien kontrol eta analisian | Gaztelania | 4.5 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Elikadura kalitatea eta segurtasunerako kontroletarako teknika instrumentalak | Gaztelania | 3 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Elikagaien analisi fisiko kimikoetarako laboratorioen kontrola eta balioespena | Gaztelania | 3 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Elikagaien prozesatzea edo biltegiratzean sor daitezkeen gai kartzigenoak | Gaztelania | 4.5 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Mikroorganismoak detektatu eta identifikatzeko metodo eta teknika aurreratuak | Gaztelania | 3 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Teknika espektroskopikoak kalitate eta segurtasunaren eta kontrolerako lanabes Gisa | Gaztelania | 4.5 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Jatorrizko deiturak | Gaztelania | 3 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Master Amaierako Lana
Gaia | Hizkuntzak | ECTS Kredituak | Espezialitateak / curriculum-ibilbideak | Eskolak emateko egoitza | Modalitatea |
---|---|---|---|---|---|
Master amaierako lana | 15 | -- |
Metodologia
Masterreko irakasgaietan erabilitako metodologia askotarikoa eta parte-hartzailea da:* Eskola magistralak* Mintegiak* Laborategiko praktikak* Ordenagailuko praktikak* Planta edo Tailerreko praktikak* Landa praktikak* TutoretzakIrakasgai bakoitzeko gidaliburuak erabilitako metodologia azaltzen du zehatz-mehatz.Ebaluazioa
Ikaslearen aurrerapausoak etengabe ebaluatzen dira, honako hauen bidez: * Azterketak* Ariketa praktikoak* Lan idatziak* Lanen aurkezpena eta haien inguruko eztabaida* Eskola eta Mintegietan aktiboki parte hartzeaIrakasgai bakoitzeko gidaliburuak ebaluazio prozedura azaltzen du zehatz-mehatz.- Kreditu kopurua ECTS : 15
- MALeko irakasleak