Animalia-jatorriko elikagaien ekoizpenean inplikatutako prozesu fisiko-kimiko, biokimiko, mikrobiologiko eta teknologikoen analisia.
Behar espezifikoak dituzten kolektiboentzako elikagaien, osagai berrien eta formulazioen kalitatea.
Bereizmen handiko teknikak aplikatzea elikagaien kalitatean, segurtasunean, trazabilitatean eta autentifikazioan eragin handia duten konposatuak aztertzeko.
Elikagai-lipidoen bilakaera urdail-hesteetako in vitro digestioan: nutrizio-intereseko konposatu lipidikoen eta konposatu toxikoen bioirisgarritasuna.
Elikagaiak frijitzea. Prozesatzeko kondizioen, olio motaren eta elikagaiaren konposizioaren eragina elikagai frijituen segurtasunean eta kalitatean.
Elikagaiak kontserbatzeko material berriak eta teknologia ezin hobeak.
Elikagaien kalitate sentsoriala ezaugarritzea eta eragin-faktoreak identifikatzea.
Kontsumitzaileek elikagaiak hautemateko, lehenesteko eta onartzeko faktore erabakigarriak.
Mikrobiotaren eta elikagaien propietate nutrizional eta teknologikoen arteko lotura.
Nekazaritzako elikagaien hondakinen balioa handitzea tratamendu termokimikoaren bidez.
Oinarri immunologikoko gaixotasunetan probiotikoek duten eragina aztertzea.
Osagaien eta prestakin aromatizatzaileen konposizioa eta jarduera antioxidatzailea.
Oxidazio-egonkortasuna eta segurtasuna ahalmen antioxidatzailea izan dezaketen konposatuekin aberastutako elikagai lipidikoetan.
Teknika espektroskopikoen eta kromatografikoen bidez olioak eta bestelako lipidoak ezaugarritzea eta oxidazio-egonkortasuna eta degradatzeko prozesuak aztertzea.