Conferences and Congresses - 2020
- Feasibility of visible-near infrared reflectance (Vis-NIR) spectroscopy to authenticate commercial meat marketed as steer beef
Moran L; Barron JLR; Aldai N; Moloney AP.
Poster
71st Annual Meeting of the European Federation of Animal Science
Porto (Portugal) - Effect of ageing time on consumer preference, sensory in-mouth description and texture of horse meat
Beldarrain LR; Etaio I; Morán L; Sentandreu MA; Insausti K; Barron JLR; Aldai N.
Oral presentation
71st Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. Book of Abstracts No. 26
Porto (Portugal) - Impact of animal handling on the stress status of RubiaGallega beef cattle: study of apoptosis
Fuente-García C; Aldai N; Sentandreu E; Franco D; Sentandreu MA.
Oral presentation
71st Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. Book of Abstracts No. 26
Porto (Portugal) - Extensive equid milk as an alternative and sustainable dairy product
Blanco-Doval A; Díez-Ramos M; Morán L; Barron LJR; Aldai N.
Poster
71st Annual Meeting of the European Federation of Animal Science.
Porto (Portugal) - Guideline for sensory control of PDO foods and wines
Pérez-Elortondo FJ; Zannoni M
Poster
Eurosense 2020. 9th European Conference on Sensory and Consumer Research
Rotterdam (Países Bajos) - Alimentos: un eslabón más en la cadena de transmisión de residuos de antibióticos y genes de resistencia
Virto M
Cursos de Verano de la UPV/EHU. Resistencia a antibióticos. Una visión One Health: personas y animales sanos y medio ambiente más seguro
Invited lecture
Bilbao (España) - Cultivos iniciadores, ¿cómo influyen en el queso Idiazabal? Más allá de la metagenómica
Hernández I.
Invited lecture
Cursos de Formación de la Asociación Artzai-Gazta
Vitoria-Gasteiz (España) - Envasado de quesos
Nájera A.I.
Invited lecture
Jornadas Técnicas para Queserías (INTIA)
Villaba (España) - Envasado de queso curado
Nájera A.I.
Invited lecture
Cursos de Formación de la Asociación Artzai-Gazta
Vitoria-Gasteiz (España)