Gakoak - Unibertsitate Espezializazioa: Gastronomiaren Arkitektura

TITULUAREN GAKOAK

Titulu honen lehenengo atalean espazio gastronomikoen ikuspegi arkitektonikoa eta historia landuko da, eta jantokien eta jantokiko objektuen diseinu praktikak egingo dira. Bigarren atalean, arlo teknikoa landuko da: instalazioak, espazio gastronomikoen soinu eta argi girotzeak, marka eta nortasun diseinuak. Titulua osatzeko, erreferentziako fabrikatzaileak aztertuko dira eta bisitak egingo dira.

 

Erakunde laguntzaileak: Ekonomiaren Garapen eta Azpiegitura Saila (Eusko Jaurlaritza), Ekonomia Sustapena, Turismo eta Landa Ingurunea (Gipuzkoako Foru Aldundia), Donostia Sustapena

Erakunde babesleak: Comercial Hostelera,  Cosentino, Gipuzkoa Ostalaritza, Habic, Parklex, Fagor Industrial, Hosfrinor

Aplikazio habiaratuak

XSLaren edukia

Ezin izan da edukia sortu, beranduago saiatu. Arazoak aurrera jarraitzen badu, jarri harremanetan CAUrekin (Tlf: 946014400 / Email: cau@ehu.eus / Web: https://lagun.ehu.eus).

Titulu hau Gastronomia Espazioen Diseinua Berezko masterraren parte da

Titulu hau Gastronomia Espazioen Diseinua Berezko Masterraren parte da.

Ikusi Master honi buruzko informazioa

Arrazoi irteera - Unibertsitate Espezializazioa: Gastronomiaren Arkitektura

4 ARRAZOI TITULU HAU AUKERATZEKO

  • Estatu mailako erreferente bat da, eta euskal turismo sektorearen oinarrizko ardatza eta gure tradizioaren zutabea den gastronomia berritzaile, arduratsu eta jasangarri bat bultzatzearen alde egiten du.
  • Ostalaritzaren, gizarte tradizioen eta gastronomia espazioen legediaren arloko profesionalak elkartzen ditu.
  • Gastronomiaren erreferente prestigiodunek parte hartzen dute.
  • Teoria, praktika, espazio bereziak ezagutzeko bisitak, eta diseinu tresna aurreratuak konbinatzen ditu.

Irteera profesionalak - Unibertsitate Espezializazioa: Gastronomiaren Arkitektura

Irteera profesionalak

  • Gaur egun, elikadura kolektiboa nagusitu denez, espazio horiek sukaldaritza mota bakoitzera egokitzeko gai izango diren profesionalen beharra gero eta handiagoa da.
  • Gure turismoaren ardatza gastronomia da, eta erreklamoa, berriz, gastronomiaren tenpluak, zeinak deseinu berrien bidez berrasmatu behar baitira. Era berean, hoteletako frankiziek irudi korporatibo malgua bilatzen dute, instalatzen diren lekura moldatu daitekeena.

XSLaren edukia

Ezin izan da edukia sortu, beranduago saiatu. Arazoak aurrera jarraitzen badu, jarri harremanetan CAUrekin (Tlf: 946014400 / Email: cau@ehu.eus / Web: https://lagun.ehu.eus).