Gakoak - Unibertsitate Espezializazioa: Gastronomia Esperientzia eta Ostalaritza

TITULUAREN GAKOAK

Lehenengo atalean ondare inmaterial kulinarioak eta espazio gastronomikoen historia landuko dira eta bigarren atalean, sukalde profesionalen funtzionamendua, mota guztietako jatetxeetakoak. Diseinuko eta planifikazioko saio praktikoak egingo dira, kasu zehatzak aztertuta, eta atal bat egongo da jatetxeetako teknologia berriak lantzeko, eta sukalde profesionalak eta fabrikatzaileak bisitatuko dira.

 

Erakunde laguntzaileak: Ekonomiaren Garapen eta Azpiegitura Saila (Eusko Jaurlaritza), Ekonomia Sustapena, Turismo eta Landa Ingurunea (Gipuzkoako Foru Aldundia), Donostia Sustapena

Erakunde babesleak: Comercial Hostelera,  Cosentino, Gipuzkoa Ostalaritza, Habic, Parklex, Fagor Industrial, Hosfrinor

Aplikazio habiaratuak

XSLaren edukia

Ezin izan da edukia sortu, beranduago saiatu. Arazoak aurrera jarraitzen badu, jarri harremanetan CAUrekin (Tlf: 946014400 / Email: cau@ehu.eus / Web: https://lagun.ehu.eus).

Titulu hau Gastronomia Espazioen Diseinua Berezko masterraren parte da

Titulu hau Gastronomia Espazioen Diseinua Berezko Masterraren parte da.

Ikusi Master honi buruzko informazioa

Arrazoi irteera - Unibertsitate Espezializazioa: Gastronomia Esperientzia eta Ostalaritza

4 ARRAZOI TITULU HAU AUKERATZEKO

  • Euskal Herriko eta inguruetako prestakuntza eskaintzan ez dago arlo honetan beste masterrik.
  • Oinarri bikoitza du: akademikoa (Ekonomia eta Enpresa Fakultatea eta Hezkuntza eta Kirol Fakultatea) eta profesionala (Emtesport, sektoreko euskal enpresa, kirol kudeaketan liderra).
  • Prestakuntza erakargarria eta beharrezkoa kirol kudeaketarako.
  • Ikasketa plana berritzailea eta malgua da, eta goi mailako kanpoko profesionalak biltzen ditu.

Irteera profesionalak - Unibertsitate Espezializazioa: Gastronomia Esperientzia eta Ostalaritza

Irteera profesionalak

  • Gaur egun, elikadura kolektiboa nagusitu denez, espazio horiek sukaldaritza mota bakoitzera egokitzeko gai izango diren profesionalen beharra gero eta handiagoa da.
  • Gure turismoaren ardatza gastronomia da, eta erreklamoa, berriz, gastronomiaren tenpluak, zeinak deseinu berrien bidez berrasmatu behar baitira. Era berean, hoteletako frankiziek irudi korporatibo malgua bilatzen dute, instalatzen diren lekura moldatu daitekeena.

XSLaren edukia

Ezin izan da edukia sortu, beranduago saiatu. Arazoak aurrera jarraitzen badu, jarri harremanetan CAUrekin (Tlf: 946014400 / Email: cau@ehu.eus / Web: https://lagun.ehu.eus).