Programa
Eskola orduak toggle-navigation
Programa toggle-navigation
Nahitaezko gaiak
Gaia | Hizkuntzak | ECTS Kredituak | Espezialitateak / curriculum-ibilbideak | Eskolak emateko egoitza | Modalitatea |
---|---|---|---|---|---|
Ardo Dastaketaren Oinarri Metodologikoak eta Ekoizpen Ereduen Zentzumenen bidezko Sailkapena | Gaztelania | 3 | -- | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Enologiaren eraginak zentzumen-ezaugarrietan | Gaztelania | 3 | -- | Nafarroako Unibertsitate Publikoa
(
Escuela técnica superior de ingenieros agrónomos
)
| Ikasgelakoa |
Entrenatutako panelak eta kontsumitzailearen lehentasunen analisia | Gaztelania | 4.5 | -- | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Esperimentuen Diseinua eta Zentzumenen bidez Lortutako Datuen Prozesamendu Estatistikoa | Gaztelania | 3 | -- | Nafarroako Unibertsitate Publikoa
(
Escuela técnica superior de ingenieros agrónomos
)
| Ikasgelakoa |
Mahastiaren Kudeaketa eta Babesa | Gaztelania | 3 | -- | Nafarroako Unibertsitate Publikoa
(
Escuela técnica superior de ingenieros agrónomos
)
| Ikasgelakoa |
Mahastizaintzaren Eragina Ardoaren Zentzumen - Ezaugarrietan | Gaztelania | 4.5 | -- | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Merkataritza Zuzendaritza, Marketin Aurreratua eta beren Integrazioa Kontsumitzaileen Lehentasunekin | Gaztelania | 3 | -- | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Zuzendaritza eta plangintza estrategikoa ardogintzan | Gaztelania | 3 | -- | Nafarroako Unibertsitate Publikoa
(
Escuela técnica superior de ingenieros agrónomos
)
| Ikasgelakoa |
Hautazko gaiak
Gaia | Hizkuntzak | ECTS Kredituak | Espezialitateak / curriculum-ibilbideak | Eskolak emateko egoitza | Modalitatea |
---|---|---|---|---|---|
Ardoaren Nazioarteko Merkataritza | Gaztelania | 3 | -- | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Ardoaren analisi eta kontrol kimikoa | Gaztelania | 3 | -- | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Joera Berriak Enologian | Gaztelania | 3 | -- | Nafarroako Unibertsitate Publikoa
(
Escuela técnica superior de ingenieros agrónomos
)
| Ikasgelakoa |
Joera Berriak Mahastizaintzan | Gaztelania | 3 | -- | Nafarroako Unibertsitate Publikoa
(
Escuela técnica superior de ingenieros agrónomos
)
| Ikasgelakoa |
Master Amaierako Lana
Gaia | Hizkuntzak | ECTS Kredituak | Espezialitateak / curriculum-ibilbideak | Eskolak emateko egoitza | Modalitatea |
---|---|---|---|---|---|
Proyecto Fin de Máster | 15 | -- |
Kanpoko praktikak
Gaia | Hizkuntzak | ECTS Kredituak | Espezialitateak / curriculum-ibilbideak | Eskolak emateko egoitza | Modalitatea |
---|---|---|---|---|---|
Kanpoko Praktikak | Gaztelania | 6 | -- | Ikasgelakoa |
Metodologia
La metodología docente utilizada en este master incluye:- exposiciones expertas sobre los contenidos, combinadas con demostraciones prácticas en viña, en bodega y en laboratorios de análisis bien con vinos reales o modificados, con el fin de asentar los conceptos teóricos expuestos en clase- casos prácticos- ejercicios individuales y en grupoLas Prácticas Externas (PE) obligatorias y el Trabajo Fin de Máster (TFM) se llevarán a cabo en permanente comunicación entre el/la estudiante, instructor/a en bodega y el/la director/a de la Universidad, bajo la coordinación de la Comisión Académica. Para más información acerca de las PE y el TFM, consultad el documento Guía para la realización del TFM y PE, en esta misma página.Ebaluazioa
La evaluación de los alumnos se realizará de forma continua en cada materia, así como en las prácticas externas obligatorias y el trabajo fin de master. Los métodos son diversos:- exámenes escritos de diverso tipo (preguntas cortas, tipo test, ...)- presentación escrita y/o oral de trabajos- ejercicios prácticos dentro y fuera de clase- participación activa en clase- Kreditu kopurua ECTS : 15
- MALeko irakasleak