Osagaien arteko elkarreraginak. Ondorioak elikagaien kalitatean
Gaiari buruzko datu orokorrak
- Modalitatea
- Ikasgelakoa
- Hizkuntza
- Gaztelania
Irakasleak
Izena | Erakundea | Kategoria | Doktorea | Irakaskuntza-profila | Arloa | Helbide elektronikoa |
---|
MANZANOS ARNAIZ, MARIA JOSE | Euskal Herriko Unibertsitatea | Unibertsitateko Irakaslego Titularra | Doktorea | Elebiduna | Elikagaien Teknologia | mariajose.manzanos@ehu.eus |
Gaitasunak
Izena | Pisua |
---|
. Identificar y predecir las principales interacciones entre componentes de los alimentos que afectan a su calidad y seguridad. | 100.0
%
|
Irakaskuntza motak
Mota | Ikasgelako orduak | Ikasgelaz kanpoko orduak | Orduak guztira |
---|
Magistrala | 13.5 | 21 | 34.5 |
Mintegia | 10.5 | 24 | 34.5 |
Gelako p. | 6 | 0 | 6 |
Ohiko deialdia: orientazioak eta uko egitea
...Ezohiko deialdia: orientazioak eta uko egitea
...Bibliografia
Nahitaez erabili beharreko materiala
...Oinarrizko bibliografia
....Gehiago sakontzeko bibliografia
..Aldizkariak
..Estekak
..