Ikasketa plana
Kredituak eta irakasgaiak
Urtea | Nahitaezkoak | Adarreko oinarrizkoak | Beste adar batzuetako oinarrizkoak | Hautazkoak | GrAL | Guztira |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 18 | 30 | 12 | -- | -- | 60 |
2 | 39 | 15 | 6 | -- | -- | 60 |
3 | 48 | -- | -- | 12 | -- | 60 |
4 | 44 | -- | -- | 6 | 10 | 60 |
Guztira | 149 | 45 | 18 | 18 | 10 | 240 |
1. lauhilekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
---|---|---|---|---|
Elikadura eta Kultura | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
Estatistika | 6 | Adarraren Oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara | |
Kimika Orokorra eta Kimika Fisikoa | 6 | Beste adar batzuen oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara | |
Psikologia eta Komunikazioa | 6 | Adarraren Oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara | |
Zelulen eta Ehunen Biologia | 6 | Adarraren Oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara |
2. lauhilekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
---|---|---|---|---|
Biokimika | 6 | Adarraren Oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara | |
Elikagaien Kimika eta Biokimika | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
Giza Anatomia | 6 | Adarraren Oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara | |
Kimika Organikoa | 6 | Beste adar batzuen oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara, Ingelesa | |
Legeria, Deontologia eta Kudeaketa | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara |
1. lauhilekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
---|---|---|---|---|
Bromatologia | 9 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
Gene Espresioa eta Kontrol Metabolikoa | 6 | Adarraren Oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara | |
Giza Fisiologia | 9 | Adarraren Oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara | |
Immunonutrizioa eta Elikadura Alergiak | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara |
2. lauhilekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
---|---|---|---|---|
Fisiopatologia | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
Giza Nutrizioa | 9 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
Mikrobiologia eta Parasitologia Orokorra | 6 | Beste adar batzuen oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara | |
Sukaldaritza Teknologia eta Elikagaien Prozesatzea | 9 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara |
Urtekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
---|---|---|---|---|
Dietetika Orokorra eta Aplikatua | 12 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
Elikagaien Segurtasuna eta Kalitatea | 12 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara |
1. lauhilekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
---|---|---|---|---|
Idatzizko komunikazio zientifiko-teknikoa euskeraz | 6 | Hautazkoa | Euskara | |
Komunitate Elikadura | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
Nutrizioarekin Lotutako Epidemiologia | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara |
2. lauhilekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
---|---|---|---|---|
Ahozko komunikazio zientifiko-teknikoa euskeraz | 6 | Hautazkoa | Euskara | |
Elikadura Sistemaren Soziologia | 6 | Hautazkoa | Gaztelania | |
Elikagaien Mikrobiologia eta Higienea | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
Kirolaren eta Garapenaren Biokimika eta Fisiologia | 6 | Hautazkoa | Gaztelania | |
Osasun Publikoa | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara |
1. lauhilekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
---|---|---|---|---|
Dietoterapia | 9 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
Talde Espezifikoen Nutrizioa eta Dietetika | 9 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
Taldeentzako Sukaldaritza | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara |
2. lauhilekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
---|---|---|---|---|
Gidaritzapeko Praktikak | 20 | Nahitaezkoa | Aurrebaldintzekin | |
Gradu-amaierako lana | 10 | Gradu-amaierako lana |
1. lauhilekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
---|---|---|---|---|
Diseinua eta Berrikuntza Elikagaien Industrian | 6 | Hautazkoa | ||
Giza Nutrizioari Aplikatutako Anatomia | 6 | Hautazkoa | Gaztelania, Euskara | |
Jatearen eta Edatearen Inguruko Jokabidearen Fisiologia | 6 | Hautazkoa | Gaztelania, Euskara | |
Landareak Giza Elikaduran | 6 | Hautazkoa |