Farmacia y Ciencias de los Alimentos
Besné-Eseverri, I.; Trepiana, J.; Gómez Zorita, S.; Antunes Ricardo, M.; Cano, M.P.; Portillo, M.P.
- Beneficial Effects of Opuntia spp. on Liver Health. 2023. Antioxidants, 12(6), 1174.
Diez, M.; Vázquez Polo, M.; Matias, S.; Perez Junkera, G.; Cantero, L.; Lasa, A.; Navarro, V.; Larretxi, I.; Txurruka, I.
- Aldizkako barauaren efektuak obesitatean eta 2 motako diabetesean. 2023. Ekaia: Euskal Herriko Unibertsitateko Zientzia eta Teknologia aldizkaria, 44, 27-40.
González-Arceo, M.; Aguirre, L.; Macarulla, M.T.; Gil-Pitarch, C.; Martínez-Chantar, M.L.; Portillo, M.P.; Gómez-Zorita, S.
- Effect of Gracilaria vermiculophylla Macroalga on Non-Alcoholic Fatty Liver Disease in Obese Rats. 2024. Antioxidants, 13(3), 369.
González Arceo, M.; Gómez Zorita, S.; Portillo Baquedano, M.P.
- D bitamina: zer jakin behar dut? 2023. Administrazioa Euskaraz, 121, 32-33.
González-Arceo, M.; Trepiana, J.; Aguirre, L.; Ibarruri, J.; Martínez Sanz, M.; Cebrián, M.; Recio, I.; Portillo, M.P.; Gómez-Zorita, S.
- Anti-Steatotic Effects of Chlorella vulgaris, Nannochloropsis gaditana and Gracilaria vermiculophylla Algae Extracts in AML-12 Hepatocytes. 2023. Nutrients, 15(8), 1960.
- Medicina regenerativa para la cicatrización de heridascrónicas: dónde estamos y hacia dónde vamos. 2023. XVI Congreso SEFIG ( 16. 2023. Madrid): Libro de comunicaciones.
Martinez Perez, N.; Torheim, L.E.; Arroyo-Izaga, M.
- Availability and properties of commercially produced food products offered in European public universities: A North–South comparison. 2024. Journal of Food Science, 89(4), 2494-2511.
Vairo, C.; Villar Vidal, M.; Hernandez, R.M.; Igartua, M.; Villullas, S.
- Colistin- and amikacin-loaded lipid-based drug delivery systems for resistant gram-negative lung and wound bacterial infections. 2023. International Journal of Pharmaceutics, 635, 122739.
Vázquez-Polo, M.; Navarro, V.; Larretxi, I.; Perez-Junkera, G.; Lasa, A.; Matias, S.; Simon, E.; Churruca, I.
- Uncovering the Concerns and Needs of Individuals with Celiac Disease: A Cross-Sectional Study. 2023. Nutrients, 15(17), 3681.