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Compulsory subjects
Subject | Languages | ECTS Credits | Specialities / Syllabus | Teaching Base | Mode |
---|---|---|---|---|---|
Commercial management and Advanced Marketing and their integration with consumer preference | Spanish | 3 | -- | University of the Basque Country
(
Faculty of Pharmacy
)
| Face-to-face degree course |
Effects of viticulture on the sensory characteristics of wine | Spanish | 4.5 | -- | University of the Basque Country
(
Faculty of Pharmacy
)
| Face-to-face degree course |
Experimental design and statistical treatment of sensory data | Spanish | 3 | -- | Universidad Pública de Navarra
(
Escuela técnica superior de ingenieros agrónomos
)
| Face-to-face degree course |
Management and Protection of Vineyards | Spanish | 3 | -- | Universidad Pública de Navarra
(
Escuela técnica superior de ingenieros agrónomos
)
| Face-to-face degree course |
Management and strategic planning in the wine sector | Spanish | 3 | -- | Universidad Pública de Navarra
(
Escuela técnica superior de ingenieros agrónomos
)
| Face-to-face degree course |
Methodological basis for Wine Tasting and Sensory Classification of Production Models | Spanish | 3 | -- | University of the Basque Country
(
Faculty of Pharmacy
)
| Face-to-face degree course |
Sensory effects of enology | Spanish | 3 | -- | Universidad Pública de Navarra
(
Escuela técnica superior de ingenieros agrónomos
)
| Face-to-face degree course |
Trained panels and consumer preference analysis | Spanish | 4.5 | -- | University of the Basque Country
(
Faculty of Pharmacy
)
| Face-to-face degree course |
Optional subjects
Subject | Languages | ECTS Credits | Specialities / Syllabus | Teaching Base | Mode |
---|---|---|---|---|---|
International trade of wine | Spanish | 3 | -- | University of the Basque Country
(
Faculty of Pharmacy
)
| Face-to-face degree course |
New Trends in Enology | Spanish | 3 | -- | Universidad Pública de Navarra
(
Escuela técnica superior de ingenieros agrónomos
)
| Face-to-face degree course |
New Trends in Viticulture | Spanish | 3 | -- | Universidad Pública de Navarra
(
Escuela técnica superior de ingenieros agrónomos
)
| Face-to-face degree course |
Oenological chemical analysis and control | Spanish | 3 | -- | University of the Basque Country
(
Faculty of Pharmacy
)
| Face-to-face degree course |
Final Master's dissertation
Subject | Languages | ECTS Credits | Specialities / Syllabus | Teaching Base | Mode |
---|---|---|---|---|---|
Proyecto Fin de Máster | 15 | -- |
Internships
Subject | Languages | ECTS Credits | Specialities / Syllabus | Teaching Base | Mode |
---|---|---|---|---|---|
External Practical Training | Spanish | 6 | -- | Face-to-face degree course |
Methodology
La metodología docente utilizada en este master incluye:- exposiciones expertas sobre los contenidos, combinadas con demostraciones prácticas en viña, en bodega y en laboratorios de análisis bien con vinos reales o modificados, con el fin de asentar los conceptos teóricos expuestos en clase- casos prácticos- ejercicios individuales y en grupoLas Prácticas Externas (PE) obligatorias y el Trabajo Fin de Máster (TFM) se llevarán a cabo en permanente comunicación entre el/la estudiante, instructor/a en bodega y el/la director/a de la Universidad, bajo la coordinación de la Comisión Académica. Para más información acerca de las PE y el TFM, consultad el documento Guía para la realización del TFM y PE, en esta misma página.Assessment
La evaluación de los alumnos se realizará de forma continua en cada materia, así como en las prácticas externas obligatorias y el trabajo fin de master. Los métodos son diversos:- exámenes escritos de diverso tipo (preguntas cortas, tipo test, ...)- presentación escrita y/o oral de trabajos- ejercicios prácticos dentro y fuera de clase- participación activa en clase- Number of credits ECTS : 15
- Master's Final Project teachers