Gaia

XSLaren edukia

Ingurumen eta Arrantza/Akuikultura arteko Elkarreraginak

Gaiari buruzko datu orokorrak

Modalitatea
Ikasgelakoa
Hizkuntza
Ingelesa

Irakasleak

IzenaErakundeaKategoriaDoktoreaIrakaskuntza-profilaArloaHelbide elektronikoa
EGUIRAUN MARTINEZ, HARKAITZEuskal Herriko UnibertsitateaIrakaslego AgregatuaDoktoreaElebidunaIngeniaritzako Adierazpen Grafikoaharkaitz.eguiraun@ehu.eus
MARTINEZ GALARZA, MARIA ICIAREuskal Herriko UnibertsitateaIkerbaske BisitariaDoktoreaElebakarraZelulen Biologiaiciar.martinez@ehu.eus

Irakaskuntza motak

MotaIkasgelako orduakIkasgelaz kanpoko orduakOrduak guztira
Magistrala203050
Mintegia21315
Laborategiko p.81220
Ordenagailuko p.52.57.5
Landa p.52.57.5

Irakaskuntza motak

IzenaOrduakIkasgelako orduen ehunekoa
Azalpenezko eskolak50.040 %
Informazio-azalpena15.040 %
Lana sarean7.540 %
Landa-lanean oinarrizko trebetasunak eskuratzea7.540 %
Oinarrizko trebetasun instrumentalak eskuratzea20.040 %

Ebaluazio-sistemak

IzenaGutxieneko ponderazioaGehieneko ponderazioa
Ahozko azterketa0.0 % 50.0 %
Assistance is compulsary0.0 % 60.0 %
Lan praktikoak0.0 % 50.0 %

Irakasgai-zerrenda

1. The environment and seafood safety: introductory remarks

2. Seafood safety hazards:anthropogenic contaminants, toxins, virus, bacteria, allergen, parasites

3. Emerging risks and climate change

4. Ensuring seafood safety: Hazard analysis and critical control points (HACCP)

5. Seafood quality: fish nutrition, harvesting methods, post-mortem changes

6. Seafood authenticity and how to fight fraud on species identification, geographic origin, production and processing.

7. Environmental impact of fisheries and aquaculture

8. Intelligenty aquaculture systems

XSLaren edukia