Gaia
Ingurumen eta Arrantza/Akuikultura arteko Elkarreraginak
Gaiari buruzko datu orokorrak
- Modalitatea
- Ikasgelakoa
- Hizkuntza
- Ingelesa
Irakasleak
Izena | Erakundea | Kategoria | Doktorea | Irakaskuntza-profila | Arloa | Helbide elektronikoa |
---|---|---|---|---|---|---|
EGUIRAUN MARTINEZ, HARKAITZ | Euskal Herriko Unibertsitatea | Irakaslego Agregatua | Doktorea | Elebiduna | Ingeniaritzako Adierazpen Grafikoa | harkaitz.eguiraun@ehu.eus |
MARTINEZ GALARZA, MARIA ICIAR | Euskal Herriko Unibertsitatea | Ikerbaske Bisitaria | Doktorea | Elebakarra | Zelulen Biologia | iciar.martinez@ehu.eus |
Irakaskuntza motak
Mota | Ikasgelako orduak | Ikasgelaz kanpoko orduak | Orduak guztira |
---|---|---|---|
Magistrala | 20 | 30 | 50 |
Mintegia | 2 | 13 | 15 |
Laborategiko p. | 8 | 12 | 20 |
Ordenagailuko p. | 5 | 2.5 | 7.5 |
Landa p. | 5 | 2.5 | 7.5 |
Irakaskuntza motak
Izena | Orduak | Ikasgelako orduen ehunekoa |
---|---|---|
Azalpenezko eskolak | 50.0 | 40 % |
Informazio-azalpena | 15.0 | 40 % |
Lana sarean | 7.5 | 40 % |
Landa-lanean oinarrizko trebetasunak eskuratzea | 7.5 | 40 % |
Oinarrizko trebetasun instrumentalak eskuratzea | 20.0 | 40 % |
Ebaluazio-sistemak
Izena | Gutxieneko ponderazioa | Gehieneko ponderazioa |
---|---|---|
Ahozko azterketa | 0.0 % | 50.0 % |
Assistance is compulsary | 0.0 % | 60.0 % |
Lan praktikoak | 0.0 % | 50.0 % |
Irakasgai-zerrenda
1. The environment and seafood safety: introductory remarks2. Seafood safety hazards:anthropogenic contaminants, toxins, virus, bacteria, allergen, parasites
3. Emerging risks and climate change
4. Ensuring seafood safety: Hazard analysis and critical control points (HACCP)
5. Seafood quality: fish nutrition, harvesting methods, post-mortem changes
6. Seafood authenticity and how to fight fraud on species identification, geographic origin, production and processing.
7. Environmental impact of fisheries and aquaculture
8. Intelligenty aquaculture systems